ISTANBUL ESPRESSO
Roasted with a fruity note and a hint of almond
The thick, velvety character of World Explorations Istanbul Espresso is a modern tribute to the ancient traditional Turkish brewing method.
The taste of this oldest of coffee brewing traditions is celebrated by the blend’s Ethiopian Arabica beans—a coffee as old as time.
The Indian Robusta tells the story of how coffee first escaped and journeyed out of Africa.
These coffees come together to bring a wonderfully complex profile—of both bitterness and acidity, wild fruitiness and roasted notes.
A coffee as eclectic and simultaneously harmonious as the bustle of activity in the world’s earliest coffeehouses found in this cosmopolitan city of the bygone Ottoman Empire. And it’s as dynamic as the story of coffee on this crossroads of the ancient trade routes centuries ago.
طعم و مزه ویژگی ضخیم و مخملی اسپرسو World Explorations Istanbul ادای احترامی مدرن به روش سنتی باستانی دم کردن ترکیه است. طعم این قدیمیترین سنت دمآوری قهوه توسط دانههای عربیکای اتیوپیایی این ترکیب تجلیل میشود - قهوهای به قدمت زمان. روبوستای هندی داستان این است که چگونه قهوه برای اولین بار فرار کرد و به خارج از آفریقا سفر کرد. این قهوهها با هم ترکیب میشوند تا مشخصات پیچیدهای از تلخی و اسیدی، میوهای وحشی و نتهای برشته را به ارمغان بیاورند. قهوه ای به التقاطی و به طور همزمان هماهنگ مانند شلوغی فعالیت در اولین قهوه خانه های جهان که در این شهر جهان وطنی امپراتوری گذشته عثمانی یافت می شود. و به اندازه داستان قهوه در این چهارراه از مسیرهای تجاری باستانی قرن ها پیش پویا است.
Intensity:
■ ■ ■ ■ ■ ■ □ □ □ □ □ □ □
۶
Cup Size:
Aromatic Profile :
Round & Balanced
Aromatic Notes:
Caramel, Cereal
کپسول قهوه نسپرسو ایسپیراتزیونه لیوانتو Nespresso Ispirazione genova Livanto coffee capsules
کامل و متعادل : قهوهی خالص عربیکا از آمریکای جنوبی و مرکزی . یکی از بهترین قهوههای متعادل نسپرسو
حجم فنجان برای یک کپسول : ۴۰ میلی لیتر
خاستگاه : ترکیبی از عالی ترین قهوهی عربیکای آمریکای مرکزی و جنوبی که در کاستاریکا و کلمبیا یافت میشود که به منظور حفظ طعم اصلی آن طبق روشهای سنتی خوب نگه داری میشود .
طعم و رایحه : ترکیبی از غلات گوناگون مانند گندم و جو و طعمهای کاراملی و میوهای
تاریخ انقضا محصول
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ □ □ □
۱۰
Cup Size:
Aromatic Profile :
Powerful & Contrasting
Aromatic Notes:
Berry, Intensely roasted
کپسول قهوه نسپرسو ریسترتو ایسپیراسیون Nespresso Ispirazione Ristretto coffee capsules
قدرتمند ، غلیظ و متمایز : ترکیبی از بهترین قهوههای عربیکای آمریکای جنوبی و آفریقای شرقی همراه با تاثیر کمی از قهوهی ربوستا . این قهوه غلظت بالایی را دارا میباشد .
حجم فنجان برای یک کپسول : ۲۵ تا ۴۰ میلی لیتر
رست : برای دستیابی به ترکیبی از اسیدیته ، طعم میوهای و رایحهی بینظیر دانههای قهوه بصورت آهسته و جداگانه رست میشوند .
در نهایت باید گفت که طعم و رایحهی قوی و غلظت بسیار بالا از ویژگیهای مخصوص این کپسول میباشد
Intensity:
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ □ □ □ □ □
۸
Cup Size:
Aromatic Profile :
Full & Balanced
Aromatic Notes:
Woody, Cereal
کپسول قهوه ایسپیراتزیونه روما نسپرسو Nespresso Ispirazione Roma coffee capsules
کامل و متعادل : رست آهسته و متعادل از قهوههای عربیکای آمریکای جنوبی و مرکزی همراه با ربوستا . طعم تلخی ملایم خاکی مانند با ماندگاری بالا
حجم فنجان برای یک کپسول : ۲۵ تا ۴۰ میلی لیتر
خاستگاه : پرورش یافته در ارتفاعات ، ترکیبی از عربیکای آمریکا و عربیکا و ربوستای برزیل .
رست : رست آهسته و درجهی آسیاب نرم که اسپرسویی ملایم برای شما به ارمغان میآورد
Intensity:
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ □
۱۲
Cup Size:
Aromatic Profile :
Intense & Syrupy
Aromatic Notes:
Spicy, Woody
کپسول قهوه ایسپیراتزیونه کازار نسپرسو Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar coffee capsulesاین کپسول قهوه با رایحهای تلخ و کمی فلفلی ، همراه با مزهای بسیار تلخ و تند است که با اندک طعم خامهای به همراه کرمای بالا ، ملایم شده است . Kazaar به عنوان غلیظ ترین نوع قهوه نسپرسو شناخته میشود . این محصول ترکیبی از دو نوع قهوه ربوستا و عربیکا است و از دو خاستگاه گوآتمالا و برزیل و قهوه ی عربیکای آمریکای جنوبی منطقه سرادو ( که به صورت جداگانه رست میشود ) تهیه شده است .
حجم فنجان برای یک کپسول : ۲۵ تا ۴۰ میلی لیتر
مشخصه طعم و رایحه : قوی و غلیظ و اندکی تند
خاستگاه : ترکیبی ممتاز از بهترین قهوههای آمریکای جنوبی
Cup Size:
Aromatic Profile:
Dark Roasted
Aromatic Notes:
Spicy
کپسول قهوه نسپرسو مدل باریستا کورتو (Barista corto) محصولی کاملا جدید و با تولید محدود از سری کپسول های لیمیتد باریستا شرکت نسپرسو می باشد .
این قهوه کاملا مناسب برای تهیه یک قهوه ریسترتو فوق العاده قوی با طعم بی نظیر و گیرایی عالی می باشد. این کپسول دارای ترکیبی ایده آل میباشد که توسط کارشناسان شرکت نسپرسو آماده شده است .
غلیظ و با گیرایی بالا : قهوهای غلیظ با بهترین ترکیبات عربیکا و روبوستای آسیا و آمریکای جنوبی
حجم فنجان برای یک کپسول : ۴۰ میلی لیتر
خاستگاه : ترکیبی از قهوه عربیکا مانسون مالابار هند و قهوه روبوستا گواتمالا می باشد که بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی ترکیب شده است .
تاریخ انقضا محصول ۲۰۲۲/۱۰/۳۱
Master Origins
This is Ethiopian Arabica at its finest - decadently aromatic. It has an orange blossom aroma, but the rich fruit jam notes come from the sun-dried coffee in Master Origins Ethiopia with dry processed Arabica. Continually hand-turning the coffee cherry to ensure even drying calls for great care. And Ethiopian farmers have used this method for longer than anyone else.
AROMATIC PROFILE: FROWERY AND BRIGHT
این عربیکای اتیوپیایی در بهترین حالتش است - بسیار معطر. این عطر رایحه شکوفه پرتقال دارد، اما نت های مربای غنی میوه از قهوه خشک شده در Master Origins Ethiopia با عربیکا فرآوری شده خشک می آید. چرخاندن مداوم گیلاس قهوه با دست برای اطمینان از خشک شدن یکنواخت نیاز به مراقبت زیادی دارد. و کشاورزان اتیوپیایی مدت طولانی تری از این روش استفاده کرده اند.
Master Origins
Master Origins Indonesia wet-hulled Arabica is a race against rain. Sumatran farmers wet-hull their coffee because of the humid climate. They remove the parchment when the coffee is soft and moist because exposed beans dry faster. This distinctive method produces the classic Indonesian taste – velvety thick, wildly aromatic, notes of cured tobacco.
AROMATIC PROFILE: RICH AND WOODYعربیکا با بدنه مرطوب Master Origins Indonesia مسابقه ای در برابر باران است. کشاورزان سوماترایی به دلیل آب و هوای مرطوب، قهوه خود را مرطوب می کنند. زمانی که قهوه نرم و مرطوب است پوست پوست را از بین می برند زیرا دانه های در معرض آن سریعتر خشک می شوند. این روش متمایز طعم کلاسیک اندونزیایی را ایجاد می کند - نت های ضخیم مخملی، بسیار معطر، نت های تنباکوی پخته شده. مشخصات معطر: غنی و چوبی AROMATIC PROFILE: RICH AND WOODYعربیکا با بدنه مرطوب Master Origins Indonesia مسابقه ای در برابر باران است. کشاورزان سوماترایی به دلیل آب و هوای مرطوب، قهوه خود را مرطوب می کنند. زمانی که قهوه نرم و مرطوب است پوست پوست را از بین می برند زیرا دانه های در معرض آن سریعتر خشک می شوند. این روش متمایز طعم کلاسیک اندونزیایی را ایجاد می کند - نت های ضخیم مخملی، بسیار معطر، نت های تنباکوی پخته شده.
Ispirazione Italiana
Unsurprisingly, this long roast wasn’t discovered overnight. But rather inspired by Italy’s longest roasting traditions that have been passed down through generations.
ROASTING PROFILE: LONG ROAST TIME, MIDDLE DARK ROAST
ای تعجب نیست که این طعم طولانی یک شبه کشف نشد. بلکه الهام گرفته از طولانیترین سنتهای برشته ایتالیا است که در طول نسلها منتقل شده است. مشخصات برشته کردن: زمان تفت طولانی، برشته تیره میانی
Intensity:
■ ■ ■ ■ □ □ □ □ □ □ □ □ □
۴
Cup Size:
Aromatic Profile:
Sweet & Light
Aromatic Notes:
شیرین و میوهای : قهوهی خالص عربیکای آمریکای جنوبی همراه با طعم شیرین و بیسکویتی و اسیدیتهی پایین و طعم میوهای
حجم فنجان برای یک کپسول : ۴۰ میلی لیتر
خاستگاه : ترکیبی از بهترین قهوههای عربیکای برزیل و کلمبیا ، پرورش یافته در بهترین محیطهای رشد قهوه
Master Origins
If Black Honey processing were the easy road to a nectarous coffee, they’d all do it. But not all craftsmen dare. It’s not a common process because it calls for meticulous monitoring. Master Origins Nicaragua with ‘Black-Honey’ processed Arabica contains this coffee. It gives this Nicaraguan Arabica its smooth honeyed texture and sweet cereal notes.
AROMATIC PROFILE: SWEET AND HARMONIOUS
اگر فرآوری عسل سیاه راهی آسان برای رسیدن به یک قهوه شهد بود، همه آنها این کار را انجام می دادند. اما همه صنعتگران جرات ندارند. این یک فرآیند معمولی نیست زیرا نیاز به نظارت دقیق دارد. Master Origins Nicaragua با عربیکا فرآوری شده «Black-Honey» حاوی این قهوه است. به این عربیکا نیکاراگوئه ای بافت عسلی صاف و نت های شیرین غلات می دهد. مشخصات معطر: شیرین و هماهنگ
Master Origins
Master Origins Colombia with Late Harvest uses only high-grown, washed processed Colombian Arabica. Can you taste the lively acidity and the burst of winey red fruit aromas? That comes from those coffee farmers who dared to wait longer before harvesting their crop.
AROMATIC PROFILE: FRUITY AND VIBRANT
Master Origins Colombia with Late Harvest فقط از عربیکا کلمبیایی فرآوری شده با رشد بالا و شسته شده استفاده می کند. آیا می توانید اسیدیته پر جنب و جوش و انفجار رایحه میوه قرمز شرابی را بچشید؟ این از آن کشاورزان قهوه است که جرأت کردند قبل از برداشت محصول خود بیشتر منتظر بمانند. مشخصات معطر: میوه ای و پر جنب و جوش
CUSTARDY & VANILLA
اصل و نسب وقتی طعم کلاسیک وانیل با عربیکاهای آمریکای لاتین برشته شده هماهنگ شود، خاطره ای شیرین در حال ساخت است. در Barista Creations Flavored Vaniglia، طعم برنده قهوه برشته شده، طعم وانیلی ملایمی به خود می گیرد تا آن احساس گرم و مبهم را ایجاد کند. به طور تخصصی تعادل طعم قهوه و وانیل را به دست آورید، لحظات بیشتری باید اینگونه باشد.