با این غلاف ها می توانید به راحتی و به سرعت نوشیدنی شکلاتی معروف Nesquick را با Dolce Gusto خود درست کنید. در اینجا لازم نیست شیر و پودر کاکائو را پیدا کنید - فقط غلاف را در Dolce Gusto® خود قرار دهید و در ۳۰ ثانیه یک نوشیدنی شکلات داغ و خوب با فوم خوشمزه در بالا دریافت کنید. ایدهآل برای بچهها (و جوانها!) Nesquick برای دههها جزء اصلی کابینتهای آشپزخانه خانوادههای بیشماری بوده است. هنگامی که شکلات داغ Nesquick خود را در دستگاه Dolce Gusto® خود مانند اینجا درست می کنید، مزایای زیادی خواهید داشت. ابتدا لازم نیست شیر را جداگانه گرم کنید، چه در تابه باشد و چه در مایکروفر. علاوه بر این، متوجه خواهید شد که رسوب کمتری در فنجان با غلاف وجود دارد، بنابراین شستن فنجان کمی راحت تر است. با این حال، بزرگترین مزیت این است که فنجان به سرعت آماده است و فوم خوبی در بالای آن وجود دارد، که در غیر این صورت نمی توانید آن را دریافت کنید، مگر اینکه از کف کننده شیر استفاده کنید.
Espresso
Orafio shines in your cup with its warm cereal and toasted notes. A blend of Arabica from Latin America with a touch of Robusta from Uganda, for a coffee with a light body, not very bitter, which will delight your palate with a hint of acidity. It is pure gold.
AROMATIC PROFILE: NOTES OF CARAMEL AND TOAS
Orafio با غلات گرم و نت های برشته شده در فنجان شما می درخشد. ترکیبی از عربیکا از آمریکای لاتین با طعمی از روبوستا از اوگاندا، برای قهوه ای با بدنه ای سبک و نه چندان تلخ که کام شما را با کمی اسیدی به وجد می آورد. طلای خالص است. مشخصات معطر: نتهای کارامل و تست
Intensity:
■ ■ ■ ■ ■ ■ □ □ □ □ □
۶
Cup Size:
Aromatic Profile:
Cereal & Mild
Aromatic Notes:
Cereal, Caramel
آروندیو که از عربیکاهای کلمبیایی و رنگی از روبوستای گواتمالایی ساخته شده است، ترکیبی متوسط بو داده با نتهای متمایز غلات است. اسیدیته لطیف، حس شگفت انگیزی را به این قهوه ملایم می بخشد.
افزودن شیر نتهای غلات را نرم میکند و در عین حال شخصیتی دلربا را حفظ میکند.
اصل و نسب
غلات و نت های ملایم به لطف عربیکاهای شسته شده کلمبیایی ترکیب شده با روبوستای شسته نشده گواتمالایی به وجود می آیند که خاصیت غلات و شدت قهوه را برجسته می کند.
سرخ کردن
عربیکاهای کلمبیایی، قهوهای برشتهشده، سبک و طولانی برشته میشوند تا گرد و نتهای غلات را به ارمغان بیاورند. شدت آن به لطف مقدار کمی روبوستای گواتمالایی تیره و برشته شده طولانی تقویت شده است.
نمایه معطر
دمای بسیار بالا و جریان متوسط باعث افزایش نت های غلات و شدت آروندیو می شود.