Mug
Solelio is our gentlest start to the day. This Vertuo coffee capsule is an Arabica blend of two renowned washed coffees - both loved for their lively acidity and their distinct fruity notes. We split roast and blended high-grown Colombian coffee and Kenyan coffee to create a light roast coffee with a light body and a lovable character. A juicy acidity shines through Solelio's toasted cereal note. It's hard to miss the classic fruitiness of the Colombian and Kenyan coffees. You can really ease into morning with this Vertuo coffee.
ولیو ملایم ترین شروع روز ماست. این کپسول قهوه Vertuo یک ترکیب عربیکا از دو قهوه شسته معروف است - هر دو به دلیل اسیدیته پر جنب و جوش و نتهای میوهای متمایزشان دوست دارند. ما قهوه کلمبیایی با رشد بالا و قهوه کنیا را تقسیم کردیم و با هم ترکیب کردیم تا یک قهوه روست سبک با بدنه ای سبک و شخصیتی دوست داشتنی ایجاد کنیم. یک اسیدیته آبدار از میان نت برشته غلات سولیو می درخشد. به سختی می توان میوه ای کلاسیک قهوه های کلمبیایی و کنیایی را از دست داد. با این قهوه Vertuo واقعاً می توانید صبح را راحت کنید.
Intensity:
■ ■ □ □ □ □ □ □ □ □ □
۲
Cup Size:
Aromatic Profile :
Fruity and Light-Bodied
Aromatic Notes:
Citric, Cereal
Espresso
A high intensity Espresso for coffee aficionados. Energized by highly roasted Robusta and Brazilian Arabica coffee beans, with an aroma that hints at oak wood and leather, balance is achieved with a creamy texture.
AROMATIC PROFILE: SPICY, INTENSE TOASTED
When Altissio walks in, you'll notice. The South American Arabicas and a touch of Brazilian Robusta give it that full - bodied, bold espresso taste. We balanced these coffees out with a Costa Rican Arabica that adds its soft cereal note. These Arabica and Robusta coffees get an intense and short roast to bring out that full - bodied character. In royal robes, Altissio is a Vertuo espresso coffee cloaked in a thick, velvety crema - full of roasty notes and a soft and creamy cereal note.
AROMATIC PROFILE: COCOA, INTENSE TOASTED
وقتی آلتیسیو وارد می شود، متوجه خواهید شد. عربیکاهای آمریکای جنوبی و لمسی از روبوستای برزیلی طعم اسپرسوی کامل و جسورانه را به آن بخشیده است. ما این قهوه ها را با یک عربیکا کاستاریکا که نت نرم غلات خود را اضافه می کند، متعادل کردیم. این قهوههای عربیکا و روبوستا برشتهای شدید و کوتاه پیدا میکنند تا شخصیت کامل را نشان دهند. آلتیسیو در لباس سلطنتی یک قهوه اسپرسوی Vertuo است که در کرمی غلیظ و مخملی پوشانده شده است - پر از نت های برشته و نت غلات نرم و خامه ای. مشخصات معطر: کاکائو، برشته شده شدید
Barista Creations
BARISTA CREATIONS Hazelino Muffin's a smooth and sweet Nespresso flavoured coffee - ideal for a morning break. It all starts with a base blend of Latin American and African Arabicas. These coffees get a medium dark split roast that develops the roundness and velvety texture of this espresso and lets the soft biscuit note glow in the cup. After roasting, we add in the flavour to hit a whole new harmony, and notes of biscuit and almond appear alongside the distinctive hazelnut flavour.
AROMATIC PROFILE: HAZELNUT, CEREALS
CREATIONS Hazelino Muffin یک قهوه صاف و شیرین با طعم نسپرسو - ایده آل برای یک استراحت صبحگاهی. همه چیز با ترکیبی از عربیکاهای آمریکای لاتین و آفریقایی شروع می شود. این قهوهها برشتهای متوسط تیره دارند که گردی و بافت مخملی این اسپرسو را ایجاد میکند و اجازه میدهد نت بیسکویتی نرم در فنجان بدرخشد. پس از تفت دادن، طعم را به آن اضافه می کنیم تا یک هارمونی کاملاً جدید حاصل شود و نت های بیسکویت و بادام در کنار طعم متمایز فندقی ظاهر می شوند. مشخصات معطر: فندق، غلات
آنها صدها سال قهوه Arabica را در مکزیک پرورش داده اند. اما قهوه Robusta فقط در سال ۱۹۴۹ ظاهر شد. تولیدکنندگان قصد دارند بهترین نتیجه را از این Robusta بگیرند و تصمیم به درمان آن مانند هر نوع قهوه قدیمی برای بازارهای سطح پایین ندارند. آنها دریافتند که گوشت میوه چسبناک به طور مداوم به دانه های قهوه می چسبد. یک شستشو برای شل شدن محل نگهداری کافی نیست. آن زمان است که آنها این فرآیند بی نظیر شستشوی مضاعف Robusta را توسعه دادند. کپسول قهوه نسپرسو (Nespresso) مکزیک Master Origin Mexico با Arabica مکزیکی مخلوط می شود.
به دانه های قهوه عربیکا یک تفت متوسط داده می شود و دانه های قهوه روبوستا که دوبار شسته می شوند یک تفت طولانی و عمیق می گیرند. این قهوه مخلوط Vertuo Arabica و Robusta با رست متوسط است.
وقتی یاد بگیرید Master Origin Mexico را با دو بار شستشوی Robusta حاوی Robusta ، دو برابر کنید. تمام شدت قهوه Robusta در یک شستشوی مضاعف تصفیه می شود و شما را با نت های تفت داده شده و ادویه دار و بافت غلیظ غنی روبهرو می شوید.
Gran Lungo
Inizio is the helping hand easing you into your every day. The velvety, smooth body of this Kenyan and Ethiopian Arabica blend comes with a warmth and strength from its rich toasted
cereal note. Its wild florals give you that laid-back Sunday feeling.
Inizio کمکی است که شما را در هر روز راحت می کند. بدنه مخملی و صاف این ترکیب عربیکا کنیایی و اتیوپیایی با گرما و استحکام نت غلات برشته شده غنی آن همراه است. گل های وحشی آن احساس آرامش یکشنبه را به شما می دهد.
Try Intenso - a Vertuo coffee that's dense and dark as night but glowing with golden brown sugar notes. It's a blend of Guatemalan Washed Robusta coffee beans and Latin American Arabica. It's thick with roasted notes and has a lingering finish. We split roast the Nespresso Intenso blend. The Guatemalan coffee gets a long roast to develop the Robusta coffee beans' bold and bitter notes. The Arabicas get a shorter, dark roast to lower the acidity and bring out that brown sugar aroma. It's an intense long black with a distinctly lingering aftertaste and a thick coffee crema.
AROMATIC PROFILE: CARAMEL, TOASTED
Intensity:
■ ■ ■ ■ □ □ □ □ □ □ □
۴
Cup Size:
Aromatic Profile:
Fruity & Floral
Aromatic Notes:
Flowery, Berry
این عربیکای آفریقای شرقی در بهترین حالتش است - گلهای پر سر و صدا با مشک ملایمی که در فنجان موج می زند. اتیوپی با عربیکا فرآوری شده خشک شامل خشک کردن مقداری از گیلاس قهوه است. این چرخش مداوم با دست برای اطمینان از خشک شدن یکنواخت نیاز به مراقبت زیادی دارد. و کشاورزان اتیوپیایی مدت طولانی تری از این روش استفاده کرده اند.
به علاوه انتخاب شما به زنان قدرت می بخشد. برای کشف اینکه چگونه کشاورزان زن در اتیوپی زندگی کشاورزان قهوه را بهبود بخشیده اند، ورق بزنید. هر فنجان گواهی بر مهارت و مهارت آنهاست.
اصل و نسب
عربیکا ۱۰۰% اتیوپی.
سرخ کردن
این قهوه سبک و متوسط برشته شده است تا نت های ظریف تر را زنده نگه دارد و در میان عطرهای وحشی تر و سنگین تر این قهوه اتیوپیایی آواز بخواند.
نمایه معطر
اتیوپی یک قهوه طبیعی گلدار است که میوهای و پیچیدگی را از روش خشک کردن مشخص خود به دست میآورد و نتهای بلوبری رسیده و کمی مشک را آشکار میکند.
Espresso
When Altissio Decaffeinato walks in, you'll notice. The full-bodied, bold espresso taste comes from blending South American Arabicas with Robusta. A Costa Rican Arabica adds its soft cereal note. All decaffeinated, the taste of the highly roasted Altissio Decaffeinato is true to the original - still cloaked in creamy royal robes.
AROMATIC PROFILE: FULL-BODIED AND CREAMY
وقتی Altissio Decaffeinato وارد می شود، متوجه خواهید شد. طعم غلیظ اسپرسو از ترکیب عربیکاهای آمریکای
جنوبی با روبوستا می آید. یک عربیکا کاستاریکا نت نرم غلات خود را اضافه می کند. طعم Altissio Decaffeinato کاملاً بدون کافئین، طعم بسیار برشته شده Altissio Decaffeinato با اصل است - هنوز هم در لباسهای سلطنتی خامهای پوشیده شده است.
مشخصات معطر
Altissio Decaffeinato کمتر از Altissio در نت های خامه ای غلات پوشیده شده است. عربیکاهای آمریکای لاتین بدون کافئین هنوز هم برشته می شوند.
اصل و نسب
Altissio Decaffeinato از ترکیب عربیکاهای آمریکای لاتین با روبوستای برزیلی و دادن یک کباب کوتاه و تیره به آن ها که کمتر از آلتیسیو سرگردان نیست، تمام جسارت خود را به دست می آورد. عربیکا کاستاریکای بدون کافئین با نت غلات نرم و خامهای، برشتگی این ترکیب را کاهش میدهد.
سرخ کردن
یک ترکیب قهوه سبز، با الهام از دستور العمل سنتی Altissio. بیشتر این مخلوط از عربیکا تشکیل شده است که در حال برشته شدن تیره و کوتاه است.
Intensity:
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ □ □
۹
Cup Size:Aromatic Profile:
Full-Bodied & Creamy
Aromatic Notes:
Cereal, Roasted