CUSTARDY & VANILLA
اصل و نسب وقتی طعم کلاسیک وانیل با عربیکاهای آمریکای لاتین برشته شده هماهنگ شود، خاطره ای شیرین در حال ساخت است. در Barista Creations Flavored Vaniglia، طعم برنده قهوه برشته شده، طعم وانیلی ملایمی به خود می گیرد تا آن احساس گرم و مبهم را ایجاد کند. به طور تخصصی تعادل طعم قهوه و وانیل را به دست آورید، لحظات بیشتری باید اینگونه باشد.
CREAMY & CHOCOLATEY
این ترکیب طعمدار با طعم شکلات تیره ظریف خود که با نتهای غلات بیسکویت تکمیل شده است، لذت میبرد.
ISTANBUL ESPRESSO
Roasted with a fruity note and a hint of almond
The thick, velvety character of World Explorations Istanbul Espresso is a modern tribute to the ancient traditional Turkish brewing method.
The taste of this oldest of coffee brewing traditions is celebrated by the blend’s Ethiopian Arabica beans—a coffee as old as time.
The Indian Robusta tells the story of how coffee first escaped and journeyed out of Africa.
These coffees come together to bring a wonderfully complex profile—of both bitterness and acidity, wild fruitiness and roasted notes.
A coffee as eclectic and simultaneously harmonious as the bustle of activity in the world’s earliest coffeehouses found in this cosmopolitan city of the bygone Ottoman Empire. And it’s as dynamic as the story of coffee on this crossroads of the ancient trade routes centuries ago.
طعم و مزه ویژگی ضخیم و مخملی اسپرسو World Explorations Istanbul ادای احترامی مدرن به روش سنتی باستانی دم کردن ترکیه است. طعم این قدیمیترین سنت دمآوری قهوه توسط دانههای عربیکای اتیوپیایی این ترکیب تجلیل میشود - قهوهای به قدمت زمان. روبوستای هندی داستان این است که چگونه قهوه برای اولین بار فرار کرد و به خارج از آفریقا سفر کرد. این قهوهها با هم ترکیب میشوند تا مشخصات پیچیدهای از تلخی و اسیدی، میوهای وحشی و نتهای برشته را به ارمغان بیاورند. قهوه ای به التقاطی و به طور همزمان هماهنگ مانند شلوغی فعالیت در اولین قهوه خانه های جهان که در این شهر جهان وطنی امپراتوری گذشته عثمانی یافت می شود. و به اندازه داستان قهوه در این چهارراه از مسیرهای تجاری باستانی قرن ها پیش پویا است.
Herbal and spicy
World Explorations Rio de Janeiro Espresso is our experts’ creative interpretation of the Brazilian cafezinho, an all-Brazilian Arabica blend honoring the heritage.
We brought together beans from the Cerrado district, the Espirito Santo state, and the renowned pulped natural processed Bourbon variety from Minas Gerais.
In the cup, the walnut, sandalwood and herbal notes of rosemary and thyme capture the passion and spirit that lie behind both the cafezinho and Rio de Janeiro’s carioca coffees.
This espresso’s dark roast and full-bodied, bitter, roasty character invite the generous addition of sugar or even the drawing out to a longer, smoother cup (à la carioca) with the same volume of hot water as coffee.
BEST SERVED AS
طعم و مزه World Explorations Rio de Janeiro Espresso تفسیر خلاقانه کارشناسان ما از کافهزینیو برزیلی است، یک ترکیب کاملاً برزیلی عربیکا که میراث را گرامی میدارد. ما لوبیاها را از ناحیه سرادو، ایالت اسپیریتو سانتو، و نوع بوربون فرآوری شده طبیعی خمیری معروف از Minas Gerais گرد هم آوردیم. در فنجان، گردو، چوب صندل و نتهای گیاهی رزماری و آویشن، شور و روحیهای را که در پشت قهوههای کافهزینو و کاریوکا ریودوژانیرو نهفته است، نشان میدهد. کباب تیره این اسپرسو و شخصیت کامل، تلخ و برشته این اسپرسو، اضافه کردن سخاوتمندانه شکر یا حتی کشیدن را به یک فنجان طولانی تر و نرم تر (à la carioca) با همان حجم آب داغ مانند قهوه دعوت می کند.
Cereal and biscuity, with a hint a citrus
World Explorations Paris Espresso is the coffee from the classic Parisian café, adapted to contemporary tastes.
Traditionally dark-roasted to mask the harsh notes of commercial Robusta, this interpretation hits a softer note.
Our blend marries lightly roasted Arabica with a touch of high-quality Robusta to deliver a complex cup both bodied and delicately bitter, all the while singing with a subtle citrus acidity and sweetened by a soft biscuit cereal note.
Designed so it can be extracted as either espresso or lungo, World Explorations Paris is for every café goer.
Complete the atmosphere by enjoying your coffee with a tartine or adding warm milk and dipping in your fresh croissant.
طعم و مزه World Explorations Paris Espresso قهوه ای از کافه کلاسیک پاریس است که با ذائقه معاصر سازگار شده است. این تعبیر بهطور سنتی برای پوشاندن نتهای خشن روبوستای تجاری تیره برشته میشود و نت ملایمتری دارد. ترکیب ما با عربیکای کمی برشته شده و لمسی از روبوستای باکیفیت ترکیب میشود تا فنجان پیچیدهای را با بدنه و لطیف تلخ به ارمغان بیاورد، در حالی که با اسیدیته ملایم مرکبات آواز میخواند و با نت غلات بیسکویتی ملایمی شیرین میشود. طراحی شده به گونه ای که می توان آن را به عنوان اسپرسو یا لانگو استخراج کرد، World Explorations Paris برای هر کافه ای است. با لذت بردن از قهوه خود با تارتین یا اضافه کردن شیر گرم و فرو بردن در کروسان تازه خود، فضا را کامل کنید.
World Explorations
Vienna’s coffeehouse tradition shaped the coffee culture of this vibrant city, known for its many recipes and the smoothness of its coffee. WORLD EXPLORATIONS VIENNA LINIZIO LUNGO recreates this balanced and pleasant Viennese taste by pairing sweet Brazilian and Colombian Arabicas, lightly roasted by our experts to enhance the malty and aromatic notes in the cup.
Enjoy it like a local: Top up your Lungo with hot water for a ۱۵۰ml cup and pair it with a slice of cake.
AROMATIC PROFILE: MALT, CEREALS
سنت قهوهخانهای وین، فرهنگ قهوه این شهر پر جنب و جوش را شکل داد، که به خاطر دستور پختهای فراوان و لطافت قهوهاش معروف است. WORLD EXPLORATIONS VIENNA LINIZIO LUNGO این طعم متعادل و دلپذیر وین را با ترکیب عربیکاهای شیرین برزیلی و کلمبیایی، که توسط کارشناسان ما به آرامی برشته شده اند، برای تقویت نت های مالت و معطر در فنجان بازسازی می کند. مانند یک محلی از آن لذت ببرید: Lungo خود را با آب داغ برای یک فنجان ۱۵۰ میلی لیتری پر کنید و آن را با یک تکه کیک جفت کنید. مشخصات معطر: مالت، غلات
Stockholm Lungo Swedes are among the world’s biggest coffee consumers. Wander around Stockholm, and you’ll often find intense black coffees with a malty savoury note coming from the distinctive Monsoon Arabica. WORLD EXPLORATIONS STOCKHOLM FORTISSIO LUNGO recreates the aromatic profile of a Swedish coffee by coupling Monsooned Malabar with Colombian Arabica for an intense, sweet cup AROMATIC PROFILwith a hint of bitterness. Drink it like a local: Share your large flavourful cup and cinnamon rolls with friends and family. TOASTED, MALT استکهلم لونگو سوئدی ها یکی از بزرگترین مصرف کنندگان قهوه در جهان هستند. در اطراف استکهلم پرسه بزنید، و اغلب قهوههای سیاه غلیظ را با نتهای طعمدار مالت میبینید که از مونسون عربیکای متمایز میآیند. WORLD EXPLORATIONS STOCKHOLM FORTISSIO LUNGO مشخصات معطر یک قهوه سوئدی را با جفت کردن مالابار موسمی با عربیکای کلمبیایی برای یک فنجان پررنگ و شیرین AROMATIC PROFIL با کمی تلخی بازسازی می کند. آن را مانند یک مردم محلی بنوشید: فنجان بزرگ خوش طعم و رول های دارچینی خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید. برشته شده، مالت